fbpx

Nu cumperi doar o casă,
cumperi un stil de viață lângă lac!

Un ansamblu gândit să valorifice pe deplin potențialul locației, să ofere familiilor acel spațiu armonios în care confortul și stilul întâlnesc liniștea și aerul naturii. Clădiri cu regim mic de înălțime, apartamente și vile elegante, spații largi de relaxare, în câteva cuvinte, locuințe ce redefinesc urbanul la cele mai înalte standarde.

Sunset-lake-homes-faza-1-si-2
Plan de amplasament, faza 1 & faza 2

Proiectul nostru

Sunset Lake Homes propune în prima fază de dezvoltare 46 de unități locative, respectiv blocurile B1, B2 și B3: apartamente de 2, 3 și 4 camere. A doua fază a proiectului va conține 61 de vile de înaltă calitate și o zonă de promenadă de 4.000 mp, unde toți rezidenții din interiorul complexului vor beneficia de drept egal de cotă indiviză. Atât proprietarii de vile, cât și proprietarii de apartamente vor beneficia de drept egal de cotă indiviză. Totul este proiectat pornind de la dorința de a oferi o viață liniștită, aproape de natură, sigură și cu multiple opțiuni de petrecere a timpului liber între lac și casă. O mulțime de facilități pentru a petrece timp de calitate împreună cu familia și cu cei dragi: zonă de promenadă, spații de joacă pentru copii, piscină, pool bar, zonă de fitness în aer liber, zonă de picnic.
Nu cumperi doar o casă, cumperi un stil de viață lângă lac!

În Sunset Lake Homes, natura e parte din viața ta.

Ferit de agitația orașului, dar în același timp la câteva minute de tot ce contează (zone comerciale, clădiri de birouri, școli), cu spații verzi care sunt accesibile doar rezidenților Sunset Lake Homes, propriul parc pe malul lacului, aer curat și, nu în ultimul rând, siguranță. Aici este un loc special unde cei care își doresc mai multă liniște și o viață aproape de natură, în aer curat, vor găsi locul ideal.

Caption
DESPRE DEZVOLTATOR

Experiență europeană

Koramic Real Estate este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și investitori în imobiliare, cu proiecte în mai multe țări europene – Polonia, Belgia, Germania. Aceste proiecte acoperă o varietate largă de necesități ale unei piețe în dezvoltare: birouri, spații industriale și rezidențiale. Koramic Real Estate este o companie care, din 1883 și până astăzi, a pus în practică cele mai exigente standarde în dezvoltarea proiectelor imobiliare, iar acum este unul dintre promotorii soluțiilor ecologice în arhitectură și amenajare.

Activitatea Koramic Real Estate este condusă în România de Alper Turan ҪETİNOĞLU în calitate de CEO. Domnul ҪETİNOĞLU aduce 20 de ani de experiență pe piața românească de rezidențial, cu o serie de proiecte de referință în peisajul imobiliar bucureștean, ca, de exemplu, proiectele Sunflower (Grand Apartments & Residence), Băneasa Residential Park, Bucharest Mall.

koramic-001koramic-001
THE PRINSE
Keizerstraat, 8510 Kortrijk
koramic-002koramic-002
THE PRINSE
Keizerstraat, 8510 Kortrijk
koramic-015koramic-015
SAPERSKA 30
Saperska 30, 61-494, Poznan, Poland
SAPERSKA 30
Saperska 30, 61-494, Poznan, Poland
koramic-018koramic-018
WITOLDA 3840
Ksiecia Witolda, 50-203, Wroclaw, Poland
koramic-017koramic-017
WITOLDA 3840
Ksiecia Witolda, 50-203, Wroclaw, Poland
koramic-012koramic-012
RYNEK WILDECKI 3
Rynek Wildecki, 61-546, Poznan, Poland